Viime viikolla Elli oli Sannin kanssa Kuttukuussa AHBA:n paimennuskisoissa. Elli osallistui Herding Capability Testin 2. legiin (1. legin Elli teki kesällä 2009) ja Junior Herding Dog -luokkaan, jossa suoritti hyväksytysti molemmat legit :) Kotiintuomisina Ellille siis tittelit HCT ja JHD!! On se vaan mahtava pikku koiruus, ja mukavaa kun se tekee myös Sannin kanssa hommia niin pääsi osallistumaan kisoihin.

Sannin kertomus kisoista löytyy heidän blogistaan: termiittien.vuodatus.net/blog/2986310/ahba-herding-trials-for-all-breeds/

Miimin kuvaama video Ellin JHD-luokan 2. legistä: youtu.be/4_Yq2PfvLpQ

 

AHBA, kuvat All rights reserved by S&M Briard Promotion

Viikonloppuna Ellillä alkoi juoksu, nyt siis joudumme pitämään agitystä taukoa kolmisen viikkoa. Ellille tuli myös hiivaa korviin ja iho on taas hilseillyt ja kutissut. Sama vaiva oli viime vuonna samaan aikaan. Kävimme sitten Akuutissa lääkärissä ja korvista löytyi hiivaa ja iholta bakteeritulehdusta. Ell epäili että Ellin vaiva johtuu jostain siitepölyallergiasta tai uimisesta, kun nämä vaivat tuli samaan aikaan kuin viime vuonnakin. Saimme sitten mukaan tipat korviin ja antibioottikuurin. Lisäksi ostin myös biotiinitabletteja joita annan Nutrolin-öljyn lisäksi, jospa niillä saatas taas Ellukan iho kuntoon. Viime vuonna nämä vaivat ei olleet juoksun yhteydessä, joten hormoneista ei pitäisi ongelman johtua.