Vihdoinkin pääsimme tauon jälkeen myös agilityn pariin, ja hyvin on homma lähtenytkin käyntiin. Heinäkuussa kävimme muutaman kerran Kiikon kentällä treenailemassa, ja kisailun aloitimme Kemin kisoissa 30.7. Heti ekasta startista saimmekin nollan jolla sijoituimme kolmanneksi :) Tämä oli Ellin toinen luva-nolla, ensimmäinenhän tuli Sannin ohjaamana helmikuun kisoissa. Toinen startti ei sitten mennytkään ihan putkeen, vaan homma levis kuin Jokisen eväät... (Kukahan se Jokinen muuten on?) Mutta mahtavasti meni kuitenkin ekat kisat pitkän tauon jälkeen :)

5.8. Kisailimme jälleen OKK:n kisoissa yhden startin verran, ja taas saaliiksi nolla ja SERT eli siirryimme 2-luokkaan :) Kylläpä oli hyvä fiilis näitten kisojen jälkeen. 2-luokan korkkaamme KAS:sin kisoissa elokuun lopussa, ellei Elli aloita juoksua sitä ennen. Odotin juoksua jo heinäkuulle, mutta ei sitä ole vielä näkynyt. Aiemmin väli on ollut n. 7kk mutta nyt on jo 8kk edellisestä juoksusta.

Tänään jatkoimme treenailua Active dogin ryhmässä. Aloitimme kevyesti 26 esteen haastavalla radalla :) Ja niin vain siitä selvisimme, vaikka aluksi tuntui etten millään opi muistamaan sitä! Samassa ryhmässä kanssamme on myös Sanni ja Lilli sekä Maissi ja Kossi-partis, onpas mukavaa kun saamme siis seuraa myös lämmittely- ja jäähdyttelylenkeille :) Elli olikin onnessaan kun pääsi riehumaan Lillin ja Emman kanssa pitkin pusikoita. Kossi-herra tyytyi jolkottelemaan tiellä ja katselemaan tyttöjen riehumista kummissaan :D

Paimenessa olemme myös käyneet säännöllisesti. Elli toimii siinäkin hommassa kuin ajatus. Sanni lähtee Kuttukuuhun ke-iltana ja osallistuu Ellinkin kanssa AHBA:n HCT ja JHD-luokkiin farmikisoissa. Minä en tällä kertaa lähde kisailemaan, kun kisat on viikolla niin minun ois pitänyt ottaa Jadekin sinne mukaan koska Pasi on töissä.

Elli ylpeänä kisojen jälkeen :)

Elli ja Jade :)