Päivällä kävimme koirapuistossa poiken kanssa ja saimme seuraa kahdesta mäyräkoiranartusta :) Pojat pitivät niistä kovasti. Toisella puolella taas oli jättiläismäinen tanskandoggiuros joka oli tosi pelottava.

Illalla menimme Eetun kanssa hakutreeneihin pitkästä aikaa. Treenasimme Kiekonmajalla. Otimme Eetulle kolme maalimiestä. Ensimmäisellä Eetu otti rullan suuhun, mutta jäi sen kanssa pyörimään maalimiehen luo, ilmeisesti olisi halunnut heti makkaraa :) Toi kumminkin rullan kun kutsuin. Näytölle meni hyvin ja lujaa, maalimies palkkasi sen makkaralla ja minä seurautin keskilinjalle.

Toinen maalimies oli lähellä keskilinjaa. Eetu otti rullan heti löydettyään ja toi suoraan minulle. Näytöllä palkkasin Eetun itse ja seurautin keskilinjalle. Kolmannella maalimiehellä oli jäänyt makkarat näkösälle, joten Eetu ei muistanut koko rullaa nähtyään ne, vaan härkki maalimiestä ja yritti saada makkarat. Kun niitä ei sitten kumminkaan herunut, toi rullan hyvin ja kovaa vauhtia näytölle. Näytöllä maalimies palkkasi ja minä otin liivit ja rullan pois. Keskilijalle sai poukkoilla vapaasti ja juosta moikkaamaan muita ohjaajia :) Kaiken kaikkiaan ihan onnistunut treeni Eetulta pitkän tauon jälkeen.