Tänään kävin Mekun kanssa tassutörmällä treenailemassa. Ensin otimme esineruutua. Eetulle vietiin kolme esinettä, mutta lopetin jo kahden jälkeen kun oli niin kuuma ja Eetu oli ihan läkähdyksissä. Ellille Meku vei yhden esineen takarajalle, ja toinen oli valmiina keskellä. Ensimmäinen löytyi helposti, toista joutuikin etsimään vähän kauemmin, mutta löytyipä sekin :)

Sitten menimme tottistelemaan. Eetun kanssa otin seuraamista, hyppynoudon n. 80 cm esteellä ja estenoudon loivemmalla a-esteellä. Lopuksi vielä paikallaolo Vicon parina. Ellin kanssa otin seuraamista, vauhdikkaan luoksetulon, hyppyä ja loivaa a-estettä. Oli kyllä tosi kuuma keli treenata, mutta virtaa löytyi vielä tottikseenkin molemmilta :)

Treenien jälkeen ajelin Huttukylään mökille uittamaan koiria. Eetu kävikin kunnon uimalenkin, kun nakkasin kepin sille vähän liian kauas ja sehän lähti sitten virran mukana, ja Eetu perässä. Ja Eetuhan ei luovuttanut ennen kuin sai kepin kiinni, onneksi se tajusi mennä sen kanssa suoraan rantaan eikä yrittänyt vastavirtaan tuoda sitä. Meinasi jo alkaa huolestuttaa että kuinka kauas se kepin perässä meinaa uida :)