Taas pn kirjoittelu jäänyt vähiin vaikka kaikenlaista ollaan hommattukin. Pidimme mm. omalla porukalla harjoitus kisat tottiksessa. Meillä meni nämä kisat oikein kivasti, ja saimme Eetun kanssa PK 1-luokan tottiksesta 90,5p. Kokeessa oli mukavan rento tunnelma, mutta silti sen jännityksen saa jostain päälle, kun on tuomari arvostelemassa liikkeitä :) Hyvää harjoitusta siis kesän koitoksiin.

Tiistaina kävimme hakutreeneissä. Aluksi otimme esineruutua aika haastavassa maastossa. Eetu haki kaksi esinettä hyvin, mutta kolmatta ei meinannut millään löytyä ja Eetu alkoi harhailemaan alueen ulkopuolella. Meku tuli sitten avustamaan ja heilutteli yhtä esinettä eri paikoissa. Niinpä sieltä sitten nousi kolmaskin esine.

Haussa otin vain kaksi maalimiestä, ja molemmille irtorullat mukaan. Viime treeneissähän ongelmana oli että Eetu jäi maalimiehelle leikkimään ennen kuin otti kiintorullan suuhun. Ensimmäisen maalimiehen Eetu löysi helposti, ja oli ottanut irtorullan heti ja toi hyvin minulle. Lähetin näytölle ilman liinaa, koska maasti oli niin vaikeakulkuista ja se olisi vain takertunut johonkin. Eetu juoksi aluksi vähän ohi maalimiehestä, mutta palasi heti takaisin. Toinen maalimies olikin vaikeampi koska alue oli kosteaa suota jossa kasvoi suopursua. Eetu oli juossut maalimiehen jalkojen yli ennen kuin huomasi Mekun siellä maassa :D Rulla tuli tälläkin kertaa hyvin ja näyttö myös meni hienosti.

Tänään käytiin sitten tottistelemassa Haukkukeitaalla. Ennen treenejä Eetu sai leikkiä Ninja ja Senna briardien kanssa. Otimme aluksi nurmikentällä paikallaolon Ninjan kanssa ja seuraamista, kaukokäskyjä sekä liikkestä pysähtymisiä. Kaikki meni ok. Sitten menimme pk-kentälle ottamaan noutoa ja hypyt. Aluksi Eetu meinasi takaisin tullessa kiertää a-esteen, mutta kun muistutin sitä asiasta niin teki taas oikein. Sitten menimme takaisin nurmikentälle, jossa otin Satun ja Kaapon parina seuraamista ja luoksetuloja. Ilma oli tosi lämmin ja aurinko paistoi, minkä huomasi Eetusta selvästi normaalia rauhallisempana työskentelynä :D Iloista se kyllä silti tuttuun tapaan oli.