Tänään ajelimme Marjon luo käymään, kun siellä oli Sakasta asti tullut vieraita Nabua katsomaan. He halusivat nähdä myös Nabun jälkeläisiä, niin menin sitten Elliä heille esittelemään :) Ellillä oli hauskaa, kun sai leikkiä Nabu-iskän, Vega-veljen ja Tane-velipuolen kanssa. Myös lampaita oli kiva tuijotella aidan takaa, ja Elli nuoli jopa yhden vuohen naamaa :D Parasta taisi olla kuitenkin Saksan vieraiden rapsuttelut.

Illalla menimme hakutreeneihin, mutta paikalle ei ilmestynyt kuin minä ja Sanni koirinemme, sekä Henriikka, joka tuli tutustumaan aussiehin ja pk-lajein. Päätimme sitten tehdä jalkeä ja esineruutua. Esineruuduksi teimme pitkän kaistaleen, johon Eetulle kolme esinettä.  Kaksi kauempana olevaa esinettä löytyi hyvin, mutta lähellä ollut puukontuppi tuotti vaikeuksia. Pienellä avustuksella sekin löytyi.

Ellille tein n. 400 m pitkän jäljen, jossa 7 keppiä ja kaksi kulmaa. Hyvin pysyi nokka maassa tuulesta huolimatta. Muutaman kepin merkkas vaan nuuskaisemmalla, mutta pidin sitten liinasta enkä päästänyt ohi. Pitäisi keksiä jotain, mikä nostaisi vielä keppimotivaatiota, kun jälki on niin ihana ettei Elli haluaisi keskeyttää sen ajamista mielellään.