Tänään alkoi päivä ei niin hyvin. Läksimme Sisun kanssa tallille ja siirrettiin sitten isän kanssa hevoset uudelle laitumelle. Hevonen alkoi poukkoilemaan ja meikäläinen kimpaantuu ja Sisu katsoo sitten asiakseen tulla minun kanssa hevosta komentamaan. Ja siitä sitten seurasi melkoinen härdelli että piti Sisu karjua autoon jäähylle. Olipa poika sitten saanut pitkästä ruohikosta itseensä punkin, poistin sen pinseteillä ja olihan ruma ötökkä. Onneksi on tullut punkkiöljyt kesää pitkin laitettua, vaan laitoinpa vielä uuden satsin kun näkyvät ötökät vielä näin syksylläkin hengissä olevan.

Noh lähdimme kuitenkin kaupunkiin vierailulle Körrin ja Saaran luo. Tuirassa käytiin koirapuistossa missä Sisu saikin hyvän juoksukaverin whippetti nartusta. Harvoin löytyy tarpeeksi nopeita kavereita Sisun juoksuleikkeihin.

Illalla sitten menimme ensimmäistä kertaa Minnan koirakoulun järjestämälle agilityn jatkokurssille. Aluksi Sisu hieman ihmetteli paikkoja, mutta hyvinhän se sitten meni. Uutena esteenä mentiin muuria ja meikäläisille melko pitkää pituuttakin. Lopputunnista päästiinkin kokeilemaan meille ennätys pitkää rataa. Sisu meni hyvin, mutta itsellä tuli yksi ohjausvirhe ja jäin jälkeen. Nooh kokonaisuutena oikein kivat reenit. Pisteet Sisulle siitä miten hienosti se odotteli minua rataan tutustuessa, ei pihahdustakaan. Perjantaina olisi sitten vielä Kiimingissä agility-reenit ja sunnuntaina olisi tarkoitus päästä taas pitkästä aikaa hakuporukan mukaan reenaileen. Kotona ollaan kyllä harjoiteltu hakukapulan tuontia käteen.