Tällä viikolla pääsimme peräti kaksi kertaa hakutreeneihin :) Ensimmäiset olivat maanantaina Muurahaiskankaalla. Eetulle otettiin kolme maalimiestä ja yksi tyhjä pisto. Yksi maalimies oli umpipiilossa, ja kaksi muuta pressun alla. Ilmaisussa oli jälleen ongelmia, Eetu jäisi mielellään hengailemaan maalimiehelle makupalojen toivossa...

Ellille myös kolme maalimiestä, joista yksi oli avonaisessa roskiksessa, muut osittain pressun alla. Ekalle ukolle lähtö vähän tökki, kun lähetin Ellin suoraan etulinjaa pitkin. Elli lähti nokka maassa jälkeä pitkin, joten kutsuin sen takaisin. Huusin sitten maalimiehelle että antaisi ääniavun, ja tällä kertaa typy lähti nokka ylhäällä. Roskiksessa ollut maalimies löytyi helposti, mutta komannella taas Elli lähti seuraamaan vasemmalle menevää jälkeä, ennen kuin sai hajun maalimiehestä. Pitää alkaa tekemään Ellille jonkinlaisia tuuli harjoituksia, jotta se hoksaisi, että haussa kuuluu käyttää ilmavainua. Muuten meni kyllä mukavasti, Elli oli innoissaan maalimiehestä ja viimeisellä ukolla ollut Wubba oli erityisen mieluinen :)

Tänään käytiin Koitelintien sähkölinjoilla treeneissä. Tällä kertaa Elli pääsi ensiksi hommiin. Alue oli muuten tallamaton, vain reunat käytiin merkkaamassa krepeillä. Maalimiehet menivät alueelle takakautta kiertämällä, jotta Elli ei voisi jäljestää. Ensimmäinen lähetys valmiille ukolle vähän epäonnistui, kun jostain syystä Elli lähti etenemään keskilinjaa pitkin?! Kutsuin takaisin ja maalimies antoi ääniavun. Toisella lähetyksellä lähti oikeaan suuntaan. Toinen ukko oli valmiina, ja löytyi hienosti :) Kolmannelle jälleen ääniapu, ja hyvin löytyi. Harmi kun ei tälläkään kertaa paljon tuullut, jotta olisi sitä voinut käyttää hyväksi.

Eetulle myös kolme ukkoa ja yksi tyhjä. Ensimmäinen oli pressun alla etulaidassa, mutta vain n. 30m syvyydessä. Halusin nähdä Eetun koko ajan, jotta voin kutsua sitä oikeaan aikaan jos se jää pyörimään maalimiehen luo. Eetu oli turhan raju ekalla ukolla, ja hyppäsi maassa olevan Hannan päälle... Tuli kuitenkin rullan kanssa kun huusin. Toinen oli umpipiilossa, siihen hyvä ilmaisu eikä vissiin ees pahasti yrittänyt murtautua piiloon :D Sitten vuorossa tyhjä pisto, joka ei meinannut aluksi onnistua. Toinen puoli veti Eetua enemmän puoleensa, ja se yritti vaihtaa puolta ilman lupaa. Käskin takaisin ja etenin keskilinjaa n. 10 metriä ja lähetin uudestaan tyhjälle. Nyt eteni n. 40m suoraan, kutsuin takaisin ja lähetin vauhdista toiselle puolelle. Tämä onnistui tosi hienosti, ja ukkokin löytyi. Rullankin toi ilman kutsumista, eikä ilmeisesti ollut pahemmin maalimiestä härkkinyt :)

Ensi viikolla koirat pääsevätkin hoitoon, kun me lähtään viikoksi Kreetalle. Jami ja Eetu menee Huttukylään porukoille, ja Elli menee Sannin, Tommin, Sisun ja Lillin "iloksi" ;) Ainakin Elli viihtyy varmasti, kun pääsee Lillin kanssa riekkumaan. Sannilla saattaa alkuvaiheessa olla hermot koetuksella, kun tyttöjen leikit eivät aina vuorokauden aikaa katso...