Ellin kanssa ollaan tutustuttu monenlaisiin paikkoihin ensimmäisen viikon aikana. Keskiviikkona kävimme tivolissa, jonne Elli pääsi mukaan ihmettelemään ihmisvilinää. Suurimman osan ajasta Elli oli minun tai Pasin sylissä, josta oli turvallista tarkkailla mitä ympärillä tapahtuu. Välillä sitten Elli pötkötteli vähän kauempana ja katseli kun emäntä kieppui hurjissa vekottimissa. Ellistä päivänkohokohta oli varmasti se, kun Pasi voitti narunveto kojusta ihanan pehmolelu merihevosen jota on ihana riepotella ja kantaa suussa.  Lopuksi menimme vielä terassille jätskille, jolloin pieni koiranpentu oli niin väsynyt että nukahti Pasin syliin :) Illalla otimme Jamin ja Eetunkin mukaan ja suunnistimme Jäälin montuille. Kultsut uivat siellä tohkeissaan ja hakivat dameja minkä kerkesivät. Elli tyytyi rannalla oleskeluun ja muutaman kerran kävi varvasta vedessä kastelemassa. Lopuksi tein vielä Eetulle esineruudun josta kaikki kolme esinettä löytyi hienosti.

Torstaina ajelimme Eetun ja Ellin kanssa Kiekonmajalle, jossa tein ensin Eetulle esineruudun. Ensimmäinen esine löytyi hyvin, mutta sitten Eetu hokasi vieressä olevan ojan jonne karkasi pulikoimaan. Siitäpä ei emäntä riemastunut vaan passitti koiran autoon. Sitten tein Ellille pienen jäljen metsään, joka oli noin 2m pitkä, ja siis Ellin ensimmäinen jälki. Vein Ellin jäljen alkuun hihnassa, mutta se keskittyi lähinnä kuuntelemaan muiden koirien haukuntaa ja syliin olisi kovasti tehnyt mieli. Otin sitten hihnan ja pannan pois ja odottelin rauhassa että Elli hoksaisi makkaran hajun. Ja pienellä avustuksella nameja alkoi löytyä, ja pääsimme jäljen loppuun saakka jossa oli isompi kasa namia :)  Sitten ajelimme vielä Kiiminkiin jossa Eetulla oli agility treenit. Tällä kertaa harjoittelimme mm. kepeille lähetystä erilaisista kulmista. Toiselta puolelta sujui hyvin, mutta toinen oli vaikeampi. Pujottelu on kuitenkin parantunut huomattavasti ensimmäiseen kertaan verrattuna. Elli oli Eetun kanssa kiinni kentänreunalla, ja pienen alkuriekkumisen jälkeen asettui sinne pötköttelemään hienosti. Eetu näytti tässä asiassa ainakin hyvää esimerkkiä, kun se osaa olla hiljaa ja rauhassa kentänlaidalla, toisin kuin Jami. Toivotaan että Elli omaksuu siis Eetun tavat tässä asiassa :)

Tänään kävimme taas Kiimingissä Ellin kanssa katsomassa Sisun agility treenejä. Sisu käyttäytyi oikein mallikkaasti ja näytti olevan oikein mielissään. Elli nukahti melkein heti kentän laidalle, ja veinkin sen autoon nukkumaan noin puolessa välissä treenejä :) Vaikuttaa siis siltä että vauveli on kuin kotonaan miltei joka paikassa. Kotona ollaan jo Ellin kanssa harjoiteltu istumista namin kanssa, ja se alkaa pikkuhiljaa hoksata mistä on kyse. Leluilla ollaan leikitty kovasti ja siitä Elli kyllä riemastuu, ja se tykkää myös yksinkin kerätä lelut yhteen kasaan ja painia niitten kanssa siinä :D Yksin olo tuokiot ovat menneet myös kivasti useimmiten Elli on ollut nukkumassa kun on palattu kotiin. Huomenna onkin sitten luvassa tokon joukkue-sm kisat, jonne Ellin kanssa menemme katsomaan taitavia tokoilijoita :)