Viikko sitten sunnuntaina pääsimme aloittamaan Jenni Ojalan tokovalmennusryhmässä. Ensimmäinen kerta jäi juoksun takia väliin. Aluksi katsoimme pareittaan seuraamista niin, että toinen parista toimi häiriönä. Elli ei paljon häiriköinnistä piitannut, vaan seurasi oikein hienosti :) Samaan aikaan Jenni katsoi jokaisen seuraamisen yksittäin, ja antoi jokaiselle henkilökohtaisia neuvoja. Me saimme tehtäväksi kiinnittää huomiota seuraamisen tiiviyteen, ja sitä alettiin työstää imuttamistekniikalla. Minulla meni vähän aikaa ennen kuin tajusin homman nimen, mutta kyllä se pikkuhiljaa alkoi sujua. Pitää muistaa harjoitella kotonakin tätä. Uutena liikkeenä aloimme treenaamaan ohjattua noutoa. Aloitimmä tämän niin, että laitoimme koiran seisomaan merkin taakse, ja siitä "lähetimme" koiran makupala-alustalle. Tämän Elli hoksasi nopeasti. Seuraavalla kerralla jatketaan treeniä. Ellin kanssa kokeilin myös metallinoutoa ekaa kertaa, mutta kapula oli Ellin mielestä tosi ällö. Viime viikolla kun olimme Hiukkavaarassa treenaamassa, niin päällystin keskiosan maalarin teipillä. Senkään jälkeen Elli ei ois halunnu ottaa sitä suuhun, mutta sitten vaan tungin sen sille suuhun ja kehuin hirveästi, niin johan alkoi metallinoutokin sujua :D Vissiin se hoksas että ei se niin kauheaa ollutkaan. Pittää nyt sitten pikkuhiljaa vähentää sitä maalarinteippiä siitä kapulasta.

Viikonlopun vietimme Kemissä agilitykisojen merkeissä. Sanni meni Lillin kanssa neljä starttia ja Ellin kanssa yhden startin hyppyradalla. Ellin tulokseksi tuli 5 kepeillä tapahtuneen kiellon vuoksi, mutta muuten oikein sujuvaa menoa :) Oli se kuulemma välillä vilkuillut minun suuntaan, mutta malttoi kuitenkin pysyä Sannin kanssa radalla loppuun asti. Tässäpä olis linkki videoon:

www.youtube.com/user/elessarjewel#p/u/4/0_wxY6G2c5s

Tytöt pöydällä :)

Sannin Emma pentu oli meillä hoidossa kisojen ajan, ja Elli ja kultsut ovat  aivan ihastuneita tähän pikku-riiviöön :) Välillä toki komentavat jos meno käy liian röyhkeäksi, mutta tosi hyvin niillä kyllä hermot kestää pennun toilailuja.

On se kumma kun ei sitä maitoa tule vaikka kuinka koittaa etsiä :)