Tänään kävimme Ellin kans ihka ensimmäisessä näyttelyssä Kajaanissa. Etukäteen vähän jännitti että miten esiintyminen sujuu vähäisellä harjoittelulla, mutta Elli ylitti odotukseni ja käyttäytyi super hienosti :) Juokseminenkin onnistui ravaten eikä loikkimalla kenguru-tyyliin. Tulokseksi saimme erittäin hyvä ja kilpailuluokassa Elli oli 4. eli EH4. Tavoitteena meillä oli H eli sekin tavoite ylitettiin :) Tässäpä Ellin arvostelu, käsiala on hieman epäselvää joten saattaa sisältää virheitä.

"Very feminine, delicate and refined. Small head. Narrow back. Excellent topline. Delicate bone. Not fully develop. Chest yet long, compact fingers, a little too flat. Typical officient enough in movement. Short coated. Very friendly. In good condition."

Elli oli muihin narttuihin verrattuna tosi kevytrakenteinen, mutta taisi se olla nuorinkin ja en minä siitä kovin jytkyä toivokaan :) Seuraavaan näyttelyyn mennään ehkä kesällä, niin saa typy vielä kehittyä rauhassa.

Uusivuosi meni meillä ihan kotosalla. Jami ja Eetu olivat Huttukylässä hoidossa kun pelkäävät raketteja, ja siellä niitä ei kovin lähellä ammuskella. Meillä oli kavereita kylässä, ja Elli oli onnessaan kun sai yksin olla kaikkien rapsuteltavana. Paukuista ei välittänyt onneksi mitään. Pahimman paukkeen ajan olimme sisällä, mutta kun lähistöllä ei enää räjäytelty mitään niin käytin Ellin ulkona, eikä se reagoinut kauempaa kuuluviin pamauksiin. Hyvin meni siis ensimmäinen uusivuosi :)