Sannin patistamana ajattelin ryhdistäytyä ja päivittää blogin :) Tuntuu vain ettei tätä lue kukaan, kun kukaan ei koskaan kommentoi mitään... Noh viime viikolla alkoi activen treenit taas ja hyvinhän se sujui taas Elliltä. Meillä oli kouluttajana Mari, ja hän tarkisti kaikilta pujottelun ja kontaktien tilanteen. Ellillä meni pujottelu mahtavasti eikä esteet ennen/jälkeen keppejä tuottaneet vaikeuksia, ja Elli osasi hienosti hakea oikean aloituskohdan. Puomi otettiin kerran kokonaisena ja muuten keskityttiin alastulokontaktiin. Elli tarvii pysäytykseen vielä apuja, mutta kun oikea kohta löytyy niin pysyy siinä kyllä hyvin, kunnes vapautan sen palkalle. Itsekseen treenasimme rengasta, okseria pöytää ja pussia. Lopuksi teimme vielä keinua Marin avustuksella. Pienemmän keinun teimme jo ihan kokonaisena ja ilman apua, mutta isommalle Mari vielä hidasti hieman pudotusta. Hyvin meni molemmat.

Tällä viikolla BH-kurssilla otimme seuraamiskaaviota, paikallaoloa, liikkeestä istumista ja luoksetuloa. Seuraaminen meni oikein hyvin, samoin paikallaolo. Luoksetulon loppuasentoa pitää vielä hioa, että Elli tulisi eteeni ihan lähelle ja istuisi suorassa. Liikkeestä istumisessa tarvitsee vielä minun hidastaa kun annan istu-käskyn. Kokeiltiin jo ilman hidastamista , mutta silloin Elli jäi seisomaan. Pitää pikkuhiljaa vähentää hidastusta, kun ei tuota olla paljon edes treenattu aiemmin.

Eilen oli taas Activen treenit, tällä kertaa kouluttajan oli Mikko. Meillä oli 19 esteen rata, joka oli pisin jonka olemme koskaan menneet. Aluksi otimme kepit ja renkaan, yksittäisenä ja sitten muutaman hypyn takaa. Kepit meni hyvin, mutta renkaalla piti vähän säätää, mutta saatiin sekin onnistumaan kun Mikko tuli auttamaan makupalakupin kanssa :) Minulle on kyllä tuo radan muistaminen vaikeaa, jos rataantutustumisen välissä teen jotain muuta. No, saatiin se rata kuitenkin mentyä kahteen kertaan läpi, mutta lopussa Elli alkoi jo väsyä kun minä tunaroin ohjauksessa. Se alkoikin hakeutua pujotteluun selkäni takaa, kun keppien jälkeen on ennen aina saanut namia :D Radallakin kepit onnistui joka kerta hyvin, Elli osaa hidastaa sopivasti juuri ennen pujottelua, vaikka tulikin niille kovalla vauhdilla. Toinen puoli hallista oli tyhjillään, ja kävin siellä ottamassa puomin ja keinun pariin kertaan, ja nyt uskalsin tehdä jo ison keinunkin itsenäisesti. Hyvin meni molemmat :)