Eilen päästiin taas treenaamaan agilityä active dogille. Teimme ympyrän muotoisen radan, jossa oli neljä hyppyä ja putki. Teimme radan molempiin suuntiin. Elli keskittyi tosi mahtavasti, ja ainoastaan kerran meni putken jälkeen hypystä ohi! Marin ohjeesta kokeilinkin sitten pysytellä itse vähän keskemmällä, ja kokeilimme osaisiko Elli jo itse hakeutua hypyille, kun olen vähän kauempana. Ja osasihan se! Aivan huippua kyllä treenata tällaisen koiran kanssa joka keskittyy noin hyvin, kultsujen kanssa oli hieman hankalampaa kun hösellykseen meni aina suurin osa ajasta. Kyllähän nekin sitten ajan kanssa oppi mutta huomattavasti kauemmin sai asioita opetella. Radan päätteksi Elli söi makupalan alustalta ja meni Marin luo rapsuteltavaksi kun se kehui Elliä :D Paras palkka Ellille varmaan olisi jos monta ihmistä olisi sitä kehumassa ja hoitamassa.

Itsenäisesti treenasimme kahdella hypyllä takaakiertoa ja valssia kahdella hypyllä, sekä pujottelua ja puomia. Lopuksi Mari katsoi meiltä vielä sen valssi jutskan niin, että otimme putken kautta kunnon vauhdin ennen hidastusta. Hyvin sujui tämäkin Elliltä, mutta itse yhden kerran etenin esteen toiselle puolelle, vaikka olisi pitänyt pysyä esteen takana. Mari käski sitten pitää "kaikki jalat" esteen takana :D

Tänään sain mieluisan viestin Mekulta, eli hakuporukkamme vetäjältä. Hakutreenejä olisi taas luvassa, jihuu! Perjantaina olisi tarkoitus mennä sitten hakuilemaan Eetun ja Ellin kanssa. Myöskin jälkeä ois tarkoitus joku  päivä tehdä, ettei vaan leiriltä saadut opit pääse unohtumaan ;)