Ollaan Sisun kanssa nyt todennäköisesti muuttamassa heinäkuussa Kiiminkiin. Talo mihin muutettais ois aivan oivallinen, metsää löytyy ympäriltä ja koiran häkki pihasta. Tallillekkin olisi matkaa vain puolisen kilometriä. Vaan saas nyt nähdä miten meidän käy :)

Nyt ollaan taas oltu hevoshommissa Kiimingissä kun on ollut peräti 4päivää vapaata töistä. Sisun kanssa kävin myös tänään pyöräilemässä pienemmillä metsäteillä ja johan oli vauhdikasta :) Enää ei edes kummastellut pyörää, niinkuin aijemmin tapana oli. Nätisti jolkotteli alkumatkan ja loppumatkan olikin sitten irti. Hevosten kanssa on myös menneet lenkit mukavasti, yleensä hevoset näkee mörköjä pusikoissa mutta nyt ne kyttää vaan Sisua ja tarkkailee mitä se puuhailee. Huomattavasti mukavampi siis ratsastaa kun on koira edellä menemässä kun on vissiin hevosilla jotenkin turvallisempi olo siinä sitten mennä. Heinähommista Sisu intoutuu ja sitä on taas pitänyt muistuttaa että niitä heiniä ei saa kuljetella ja repiä pitkin maita ja mantuja.

Myös Rami-kaniin ollaan tutustuttu, ja Sisu on käynyt sen nuolemassa märäksi jo useaan otteeseen. Kaniherra ei paljon hötkyile, tottunut kai tallissa monenlaiseen säpinään. Huomenna oli suunnitteilla haku treeniä, saapas nähdä saadaanko porukka kasaan.