Maanantaina kävimme havaintometsässä hakuilemassa. Otin Sisulle neljä maalimiestä. Ensimmäinen oli helppo ja kerrattiin kapulan tuomista. Kolme seuraavaa löytyi myös mukavasti ja näillä kolmella kävin myös näytöllä. Mukavasti meni kokonaisuutena kyllä :)

Tänään kävimme sitten hakuilemassa Oulunsalossa. Otimme ensi kertaa umpparin, ja siinä ei ollut mitään ongelmaa, Jossu oli maalimiehenä niin onnessaan Sisu sinne meni kapulaa hakemaan. Kävin myös näytöllä ja hyvinhän se Sisu tolskasi itsekkin siellä ressun alla. Seuraavan maalimiehen kohdalla Sisu piti pissatauon ja puotti kapulan vähän matkan päähän minusta :( Juoksin kuitenkin muualle niin toi sitten kapulan kuitenkin minulle käteen asti. Maalimiehenä ollut Marika toi sitten Sisun pois, oli vaan rohmunnut kaikki makupalat kupista kerralla, mutta hyvin se silti tuli Marikan kanssa pois. Kolmas maalimies löytyi mukavasti, matkalla kapula tipahti maahan, mutta Sisu ronkki sen uudestaan suuhunsa, eikä tälläkertaa onneksi käynyt missään kusihommissa. Näytölle se lähti hyvin reippaasti ja pois tuleminen maalimiehen kanssa myös näytti oikein mallikkaasti hoituvan.

Hakuilujen jälkeen suuntasimme Tupokselle agilityn pariin. Aluksi otimme keppejä ja ne meni ihan ok. Löysällä hihnalla kun annoin Sisun itse pujotella niin pari kertaa se kokeili onnistuuko se makupalan luokse ryntääminen keskenkaiken. Nooh eihän se onnistunut, joten kieputteli sitten kiltisti loppuun asti. Kontaktit meni oikein mukavasti.  Radoilla Sisu meni taas kivasti, vaan ite mokailin (jälleen kerran!) Lopuksi menimme jopa 9 esteen rataa ja muuten olisi mennyt näppärästi, mutta ohjasinpa sitten koiran väärään päähän putkea. Se on blondilla vaikea muistaa näköjään kovin suuria ratoja :) Noh jatkoimma kuitenkin, radan loppuun ja kivasti meni. Laitanpas vielä jotain kuvia hakuhommista.

Elli ja Seri leikkivät ja tallaavat aluetta
1934355.jpg


Sisu poseeraa
1934357.jpg

Eetu lähdössä näytölle
1934358.jpg

Cujo ja Marika
1934360.jpg