Tiistaina kävimmä Sisun kanssa active dogilla viimein reenailemassa. Harjoittelimme käännöksiä ja takaleikkausta. Sisu oli sopivan rauhallinen ja kuunteli melko hyvin, kävimme aamupäivällä nääs kahden tunnin lenkin valkeisjärvellä päin niin se vähän rauhoitti miestä. Otimme myös keppejä ja kontakteja ja nekin meni oikein kivasti. Kerrassaan mukavaa oli kyllä päästä taas kiinni reenien mausta.

Keskiviikkona sitten suuntasimme Tupokseen. Lämmittelynä otimme vauhdikasta kahdeksikkoa putki-hyppy-putki tyyliin. Otimme ensimmäistä kertaa hyppy-kepit sarjan ja Sisu osasi mennä kepit jo irrallaan. Vähänkös olin mielissäni. Mutta harjoittelemme silti vielä tulevaisuudessa keppejä hihnan kanssa, niin saadaan aloituskohta varmaksi jne. Otimme myös kontakti esteen ensimmäistä kertaa radan sisällä, ja hienosti osasi Sisu pysähtyä alas. Tätäkin jatkamme silti hihnan kera harjoituksissa että saadaan kontakteista super-varmat. Kerrassaan vauhdikkaat ja mukavat reenit olivat nämäkin.

Nyt lähdemmä vielä käymään illalla hallilla esteitä katselemassa. Ensi viikko onkin oikea turbo agireeni viikko. Tiistaina ja torstaina haukiputaalla, keskiviikkona tupoksessa ja lauantaina olisi sitten Mika Moilasen agility valmennus. Huisia!