Kävin eilen ja tänään vähän tottistelemassa tassutörmällä. Eilen meno oli aika vaihtelevaa, ensin olimme ilman seuraa reenaamassa ja kaikki män hyvin. Sitten paikalle saapui toinen koirakko ja Sisulla jäi siinä vaiheessa taas korvat narikkaan ja eihän se kuunnellut mitään. Otin sitten paikallaoloa ja vein sen autoon rauhoittumaan. Jatkoimme sitten vähän ajan kuluttua ja otin hihnassa seuraamista, a-estettä ja matalaa hyppyä.

Tänään sitten olimme tassutörmällä ylhäisessä yksinäisyydessämme ja nyt pystyikin sitten reenaileen vähän paremmin kun koira malttoi kuunnella mitä siltä pyydetään. Aluksi otin paikallaolon, en tosin vielä kovin pitkää aikaa. Hyvin pysyi. Sitten otin hyppyä, ja kun koira hyppää niin hyvällä ilmavaralla niin otimpas myös metrin korkeaa hyppyä, eikä siinäkään ollut mitään ongelmaa, puhtaasti meni. Pomppua piisaa, se on kyllä tullut hoksattua tuolla maastossa liikuttaessa että Sisu kyllä ponnistaa korkealle ja pitkälle. Otin myös noutoa ja nakkelin nyt kapulaa jo pitemmälle, hyvin toi käteen asti.

Ollaan myös käyty yksikseen reenailemassa kiimingissä vähän kontakteja, keppejä ja rengasta. Kai sitä yrittää petrata tuossa agilityssäkin kun ensi viikolla alkaisi kurssi activedogilla. Tosin se petraaminen pitäisi kyllä tapahtua itsessä, Sisu kyllä menee hyvin vaan meikäläisen ohjausmokat ovat tähän asti olleet se suurin huolenaihe. Nooh huomenna taas Minnan oppeihin reenaamaan. Huomenna olisi myös porukalla tottista tiedossa. Saapa nähdä millainen se koiran keskittymiskyky huomenna on, sitä kun ei koskaan tiedä.