Eetun kanssa tosiaan olimme mukana samoissa riennoissa kuin Sisukin :) Opkyn tapahtuman jälkeen menimme tottiskentälle, jossa otin noudot, vähän seuraamista ja eteenmenon. Hyppäämistä pitää harjoitella uudestaan, metrinen este tuottaa vaikeuksia varsinkin kapula suussa. Samoin a-este olis mukavampi kiertää takaisin tullessa. Eteenmenossa meillä onkin sitten myös kiva ongelma ratkottavana. Eetu on hoksannut että kentän päässä on ihana oja jonne voi pulahtaa uimaan. Sama toiminta on toistunut nyt kaksissa treeneissä. Saapa nähdä uskallammeko enää mennä opkyn kokeisiin, kun koira saattaa poistua uimaan eteenmenon päätteksi :D

Sitten menimme ottamaan esineruutua. Eetulle oli valmiina 4 esinettä, aluksi Eetu tarkasti alueen rajat, ja sitten alkoi hommiin. Kaksi esinettä tuli käteen hienosti, joten lopetin siihen. Sitten ajelimme vielä hakutreeneihin opkyn hakualuelle. Eetulle oli valmiina kolme maalimiestä. Ensimmäinen oli vasemmassa etukulmassa ja Eetu löysi sen helposti, mutta toi minulle rullan sijasta kepin.Toruin Eppua hieman ja lähetin uudestaan. Tällä kertaa tuli rulla suuhun :) Oikeaan etukulmaan otin tyhjän piston, ja vasemmalla keskellä oli teltta umpparina. Umpparin ilmaisi hyvin eikä yrittänyt murtautua sisään. Kolmas maalimies oli oikeassa takakulmassa. Sinne Eetu meinasi jäädä rulla suussa pyörimään, mutta kun kutsuin niin toi sen kuitenkin minulle.

Eilen sain viimein taas autoni käyttöön, joten pääsemme treenaamaan taas aktiivisemmin. Pääsimme myös Kiikon agility ryhmään treenaamaan eli agilityä olisi sitten luvassa torstai-iltaisin.

-Jossu-