Tänään alkoi päivä mukavasti siten että myöhästyimme agilitystä. Tai no perillä olimme ajoissa mutta läksin sitten lämmittelemään metsään. No reenitkin meni aika plörinäksi kun oli sekä ohjaajalla ja koiralla vähän keskittyminen hakusessa. Minä ohjasin väärin ja koira oli liian malttamaton niin yksi sekasoppa siitä sitten kehittyi. Noh lopuksi otimme sitten suoria putki-pussi-putki ja käännös ja kolmen esteen suora, suorat sentään meni ihan ok, mutta kännökset esteen takaa on meille vielä aika vaikeita. (tai niin vain luulen)

No reenien jälkeen lähdimme sitten porukalla lenkille active dogin takana oleville lenkkipoluille ja eipä keretty tallustaa kuin muutama sata metriä ja Sisu katosi kuin tuhkatuuleen. Melkolailla ihmetytti mihin se häipyi ja jätti koko lauman, koskaan aijemmin ei näin ole käyttäytynyt. Noh sitten koko reeniporukka etsi tätä herraa ja löytyihän se sitten. Sisu oli lähtenyt tolleri nartun perään! Aargh, liekkö sillä juoksu ollut tulossa kun Sisu oli melkolailla sekaisin ja ihan tärisi. Ja olipa vissiin yrittänyt astuakkin tätä neitiä. Hohhoi, alkaa taas se pallien poisto ajatus lämmittää mieltä.

No samassa rytäkässä sitten reväytin reiteni ja kotiin ajaminen autolla oli melkoisen tuskaista. Kotona sitten huomasin että avaimet oli jäänyt sisälle, joten eikun murtovarkaisiin parvekkeen ovelle. Mitähän kamalaa sitä kerkeää vielä iltaan mennessä tapahtua, pitänee pysytellä visusti kotona ja kokeilla jos huomenna olisi parempi päivä.