Sisun kanssa ollaan oltu koko pääsiäinen Körrillä ja tytöillä kylässä. Kiva on ollut pojilla leikkiä keskenään ja Sisu ei ole yksin olleessan kuin tuhonnut muutaman pikku cd-levyn, ja nekin olivat tyhjiä. Vallan hyvä saavutus kun  Sisu on melkoinen sisustaja yksin ollessaan, noh onhan se hyvä että joku perheessä sitä harrastaa kun minä en taas oikein noita kodin puunaushommia harrasta ;)

Tokokurssilla on reenailtu mm. liikkeestä maahan menoa ja paikalla oloa. Sisu kyllä loistaa kurssilla oikein mallioppilaana mutta meikäläinen se vasta opettelee tuota koiran ohjaamista, mutta hiljaa hyvä tulee. Muutama viikonloppu sitten kävimme myös hakua koklailemassa ja innoissaan se sisu siellä touhusi hurjassa lumikinoksessa loikkien ja maalimiehet olivat vallan ihania myös. Suunnittelin tässä myös alkaa vaklaileen vähän niitä agility-kursseja josko semmoiselle päästäis myös tolskaamaan.

Yhtenä päivänä tallilla Sisu oli kyllä niin touhukkaana että piti ihan toppuutella. Isoa lapiota kanteli suussaan ympäri maita ja mantuja, yritti ilmeisesti opetella lapioimaan. Traktorin perässä kävelimme n. 5cm nenä kiinni vaunussa ja välillä varasteltiin kuormasta mitä ihanimpia aarteita. On myös huisin villiä mennä hevosten laitumelle reilun metrin pituisen kepakon kanssa. Hevoset kun ei muuten Sisun tohinoista välitä lainkaan niin näin saatiin sopivasti liikettä niihinkin lihaviin köntyksiin ;) Oikea vauhtipäivä tämä kyllä oli :)

Laitanpas vielä tämmöisen kaverikuvan mukaan, tai jengi tämä kai jo alkaa olla.1408519.jpg