Tänään suunnistimme aamusta tassutörmälle ja osallistuimme sprintti-kisaan. Sisu sijoittui kuudenneksi ja Eetu taisi olla sitten vähän hitaampi, osallistujia oli kyllä paljon kun kisassa ei osallistumismaksua peritty sitten ollenkaan :) Sitten reenasimme vähän tottista vielä ja opettelimme Sisun kanssa A-estettä. Ensin loivalla versiolla ja sitten jyrkemmällä. Hienosti meni poika eikä kertaakaan ohi esteestä. Otin myös hyppyjä ja eteenpäin koiran lähetystä. Nekin meni hienosti vaikka välillä piti aina katsella missä Jossu ja Eetu on.

Sitten läksimmä esineruutuun. Sisu löysi kaikki romppeet ja hienosti se kyllä etsii ruudussa, kertaakaan ei käynyt ulkopuolella ja nenä kiinni maassa etsi. Jännä että se niin taitavasti käyttäytyi vaikka tätäkään ei olla nyt reenailtu aikoihin. Mitä nyt aina avaimenpiilotusta sisätiloissa ;)

Seuraavana oli hakua vuorossa. Sisustaja iski autoni oveen kun oli niin kurjaa odotella omaa vuoroaan kun toiset touhuaa nokan edessä. Pitänee ens kerralla parkkeerata auto kauemmas niin ei tule niin huligaaniksi koira odotellessa. Noh hakuhommiin kun päästiin niin Sisulla vieläkin virtaa piisasi. Maalimiesten perään lähti oikein revittämällä mutta maalimiesten kanssa poistulo oli vähän haihattelua, pojua kait ujostutti vähän :) Hakua pitäisi alkaa enemmänkin reenaileen ja opettamaan rullan käyttöä pojulle. Mukava päivä kuitenkin, nyt on taas koiruli ehkä pikkuisen väsyneempi kuin aamulla ;)