Tänään harrasteltiin monenlaista. Paikalla oli Elli, Eetu ja Sisu. Aluksi otin Sisulle esineruutua, ensimmäiselle esineelle Sisu lähti innokkaana ja tutki hyvin koko alueen reunoja myöten. Kunnes esine sitten löytyi ei se kuitenkaan lähtenyt tuomaan sitä minulle vaan piti sitä kutsua ja houkutella. Toinen esine löytyi myös vaivalloisesti niin en sitten enempää ottanut niitä, kaksi oli ihan riittävästi :) Seuraavaksi sitten Sisu ja Elli pääsivät leikkimään ja kuviakin napsimme, on nuo aussit vaan vaikeita kuvattavia, Ellinkin kuvat olivat kaikki melkoisia mutkittelukuvia :)

Sitten otimme Sisulla vähän hakukapulan tuomista. Jossu meni metsään neljän kapulan kanssa ja vaihteli paikkaa kun Sisu sen haki. Ihan hienosti se kyllä toimi, kovalla vauhdilla lähti aina metsään etsimään ja tulipa kapulakin minun käteeni muutamien tiputuksien jälkeen :) Kertaakaan se ei jättänyt kapulaa jossun luo, vaan aina lähti kuitenkin tuomaan sitä minulle. Vähän on siis edistytty tässäkin asiassa.

Metsiköistä matkattiin sitten agility-kentille. Sisu kulki näppärästi, mutta omille aivoille mutkikas rata taisi olla liikaa ja ohjausvirheitä sateli taas :( Kontaktit meni mukavasti ja kepitkin ok. Suuri edistysaskel tapahtui rengasesteellä, Sisu meni sen vallan loistavasti. Aina ennen rengas on tuottanut meille suuria vaikeuksia. Nyt tekisi mieli lähinnä mennä nukkumaan, vaan pitää lähtä yövuoroon mätänemään. Huomenna olisi sitten hevosten treenin vuoro koulukisojen muodossa. Laitanpas vielä muutaman kuvan päivän riennoista


Sisu A-esteellä
1919536.jpg


Eetu löysi esineenä olleen lompakon
1919539.jpg


Sisu poseerasi ja harjoitteli paikalla oloa
1919544.jpg


Voiko olla parempaa?
1919546.jpg