Eilen kävimmä Sisun kanssa Kastehelmen pitämässä yksityisessä näyttelyharjoittelussa :) Oli vaan vähän liian tuttu "tuomari" kun Sisu pisti aika leikiksi kun sitä kopeloitiin. Pitääpä yrittää mennä uudemman kerran kun vetäjänä olisi hieman oudompi henkilö meille.  

Jatkoimme sitten agilityn pariin. Harjoittelimme kolmen esteen pätkää, putki, ja kaksi hyppyä. Hyvinhän se meni vaikka välillä olikin minulla vähän hakemista ohjauksessa että miten se viisainta olisi tehdä. Sitten tuli uutena esteenä pituus este, siinä ei ollut mitään ongelmaa. Sisulla on niin isot loikat että esteellä olisi voinut olla triplana enemmän pituutta :) Sitten otimme kontakti harjoituksia minimaalisella A-esteen kaltaisella esteellä. Este vaan oli niin pieni ettei Sisu oikein tainnut hokata koko estettä. Noh kontakti pinnoilla se kuitenkin nökötti hyvin.Lopuksi mentiin myös keppejä, ja siinä ei oikein olla vielä ideaa hoksattu. Vaan hiljaa hyvä tulee.

Tänään käytiin sitten haku treeneissä. Sisu meni oikein innoissaan maalimiehiä etsimään ja kaikki löytyivät hyvin. Myös maalimiesten kanssa pois tulo sujui hyvin ja Sisu pysyi hyvin niiden luona eikä tullut minun luo haihattelemaan kertaakaan. Jossun kanssa käytiin myös pusikossa muutama päivä sitten letkunpalaset mukana hakemista harjoittelemassa. Sisu kyllä haki patukan jossulta mutta sitten vähän leikittiin sillä. Eli harjoittelemme vielä patukan tuontia käteen kotona ennen kuin aloitetaan ilmaisu hakupaikalla.

Kävimme vielä lenkillä katsomassa lähellä asuvia lampaita. Sisu oli oikein haltioissaan aidan takana kytiksellä :)