Eilen haimme kotiin Elli-tyttösen, virallisemmin Ghosteye's Elessar Jewel. Pentu on ollut oikein reipas ja kotiutuminen on lähtenyt käyntiin hienosti. Jami ja Eetu ottivat pennun vastaan vähän liiankin innokkasti, ja Elliä meinasi aluksi vähän jänskättää kultsupoikien kohellus :) Sitten tutustuimme poikakaverini 10-vuotiaaseen Mikki-kultsuun, jota uusi kaveri ei paljon kiinnostanut ja Ellikin antoi Mikin pötkötellä rauhassa.

Elli otti minut heti emännäkseen, ja ulkona kipittelee hyvin tiiviisti perässäni vaikka mitä tulis vastaan. Täällä onkin onneksi hyviä lenkkipolkuja ympäri metsiä, joten Elli saa kirmailla vapaana kun ei tuo paljon ohikulkijoista eikä edes vastaantulevista koirista ole kiinnostunut. Tietysti sitä remmissä kulkemistakin aletaan pikkuhiljaa opettelemaan ettei sekään ole sitten outo juttu. Sisäsiisteys opettelukin on oikein hyvällä mallilla. Sisälle ei ole tullut kuin kahdet pissat, kun ulos on kiiruhdettu heti ruoan ja nukkumisen jälkeen ja välillä tietysti muulloinkin.

Tänään kävimme Sannin ja Sisun kanssa Huttukylässä tutustumassa tallielämään. Sisua Elli aluksi vähän arasteli, mutta hetken päästä uskalsi jo komentaa Sisun pois hästäämästä :D Kuulosti ihan kissan sähähdykseltä ja Sisukin uskoi ettei seura ollut sillä hetkellä kaivattua :) Hevosiin vauveli ei kiinnittänyt huomiota vaikka niitä katseltiin ihan lähi etäisyydeltä, kanin "paimensi" häkkiin ja kissoja katseltiin vähän kauempaa kun varsinkin Pena kissa on koirille joskus vähän ärhäkkä. Elli vaikuttaa näin kahden päivän perusteella kiltiltä ja rauhalliselta pennulta. Uni maittaa hyvin ja ruokakin on maistunut. Yksin oloa on harjoiteltu siten että olen käynyt Jamin ja Eetun kanssa yksittäin lenkillä, niin saavat nekin vähän omaa aikaa mamman kanssa :) Ja kumminkin sitten Ellillä on ollut täällä toinen kultsuista seurana, niin ei tarvi ihan yksikseen olla. Innolla kyllä odotan että päästään pentusen kanssa treenaileen. Kontakti ainakin vaikuttaa olevan hyvä kun innokkaasti tapittaa silmiin ja luoksetulokin menee hienosti kun vaan kyykistyy ja lässyttää jotain :D

-Jossu-