Mistäköhän aloittais kun niin paljon on taas hommailtu... No ekaksi esittelen tietty meidän tyttövauvan, vaikka tämä koirablogi onkin ;) Vauva syntyi siis 6.6.2011 klo 20.25 :) Painoa tytöllä oli syntyessään 2306g ja pituutta 46 cm. Pikkuinen tyttö mutta kasvaa kovaa vauhtia, maanantain neuvolassa painoa oli jo 2750g :) Sairaalasta pääsimme kotiin lauantaina 11.6. ja olihan se jännää kun pääsi oman vauvan kanssa kotiin, ja toki jännitti myös, että mitä koirat sanoo uudesta tulokkaasta. Kultsut kävi kerran haistelemassa vauvan, ja sen jälkeen mokoma pötkylä ei ole paljon kiinnostanut :D Elli oli aluksi vähän jännittynyt kun haisteli vauvaa, mutta ystävällisesti suhtautui sekin uuteen tulokkaaseen. Elli on kuitenkin kiinnostuneempi vauvasta kuin pojat, ja osallistuu mielellään "hoitamiseen" ja toimii itkuhälyttimenä jos makkarista kuuluu huutoa :) Varovaisesti Elli osaa vauvaa nuuhkia ja muutenkin on sen lähellä rauhallinen. Toivotaan että kaikki sujuisi yhtä hyvin myös jatkossa. Tässäpä vielä pari kuvaa tytöstä.

Treenailut on aloitettu Ellin kanssa nyt paimennuksen ja hakuilun osalta. Paimennuksessa ollaan tehty ihan perus kuljetusta ja hakuja, molemmat on menneet hyvin. Pitäisi kyhätä meidän lammasaitaukseen jonkinlainen karsina niin vois sitä häkitystystäkin reenailla. Laitan vielä tähän Virpi Niemisen ottamia paimennuskuvia Ellistä Kuttukuun leiriltä.

Tässä kuvassa näkyy miten onnellinen Elli on kun sitä kehutaan työrupeaman päätteeksi :)

Hakutreeneissä ollaan päästy käymään peräti kaksi kertaa. Helteen vuoksi olemme tehneet pelkkää etsintää, että koira pääsisi vähän vähemmällä juoksemisella. Molemmissa treeneissä otettiin kolme maalimiestä, ja hienosti kaikki löytyi. Ellin etsintään on tullut paljon lisää motivaatiota ja sinnikkyyttä. Toisissa treeneissä otin ensimmäistä kertaa myös kaksi tyhjää pistoa, ja Elli eteni hienosti syvälle metsään, eikä tullut pois ennen kuin kutsuin sitä :) Lopuksi vielä muutama kuva hakumetsästä.

Agilitykentältä olen vielä toistaiseksi saanut pidettyä itseni poissa, mutta kohtapuolin olis sinnekin tarkoitus suunnata :) Juokseminen pitää aloittaa varovasti synnytyksen jälkeen, ja varsinkin kun alkuraskauden jälkeen en ole pystynyt paljon juoksentelemaan, niin kuntokin on aika rapistunut... Kisakalenteriakin on tullut jo selattua, joten kunhan vaan olen siinä kunnossa että voin juosta kunnolla niin kisoihin lähdemme kyllä heti :) Kyselin myös ryhmäpaikkaa elokuulle Activelta, mutta vielä ei ole saatu tietoa että olisiko jossain ryhmässä meille tilaa, vai joudunko kärvistelemään syyskuuhun asti ennen kuin päästää ohjattuihin treeneihin.