Rukalla kävimme viikonloppuna reissussa ja koirat oli siellä mukana. Sisu ja Eetu ottivat pari kertaa matsia kun on niin vänkää alkaa tapella esimerkiksi yhdestä halosta vaikka vieressä on liiteri niitä pullollaan. Vuoroteltiin sitten ulkoilua niin ettei kahakoita pääsisi syntymään.

Tänään käytiin sitten Sisun kanssa tokoilemassa virpiniemessä ja hyvinhän se meni. Harjoiteltiin esteelle menoa ensimmäistä kertaa ja hienostihan se sisu lähti hyppäämään vaikka äiti jäikin toiselle puolelle töröttämään :)  Myös paikalla oloa  istuen reenattiin ja  sitten ihan perus seuraamista ja  kohtaamista.  Sisu  käyttäytyi oikein mallikkaasti. Pyöröovestakin kun kuljettiin niin Sisu innosta puhkuen alkoi minun kanssa ovea puskea ja toki kahdella jalalla seisten. Oli semmonen ilme sillä että "äiskä määki haluan avata tätä ovea niinku sääkin" :D 

Matkustimme tänään myös bussilla hakemaan lainaksi autoa. Sisu vaan köllötteli bussin lattialla ja välillä kurkisteli keitä kaikkia kyytiin tuleekaan. On siitä kyllä tullut reipas kun alkuaikoina sen sai aina nostaa autoon, kun ei se oma-aloitteisesti sinne halunnut. Nyt näyttää menopeli jos toinen kelpaavan :)

Lisätäänpäs tähän vielä kuva Eetusta ja Jamista mökkeilyhommissa
1408538.jpg