Torstaina pääsimme jälleen hakuilemaan. Treenit olivat Valkeisjärvellä. Eetulle otin kolme maalimiestä, mutta yksi jäi löytymättä. Ensimmäinen oli vasemmassa etukulmassa ja löytyi helposti. Oikeaan etukulmaan tein tyhjän piston, ja Eetu suoriutui siitä mallikkaasti. Sitten tulikin sauvakävelijä keskilinjaa pitkin, ja Eetulla meni hieman pasmat sekaisin, eikä tehnyt kunnollisia pistoja. Toinen maalimies jäi siis löytymättä. Kolmas sen sijaan löytyi, mutta ilmaisu taas hieman tökki, kun Eetu jäi rullan kanssa maalimiehelle ja tuli vasta kutsuttaessa pois sieltä.

Ellille myös kolme maalimiestä, kaksi ensimmäistä etukulmissa ja kolmas avonaisessa teltassa. Annoin Ellin nähdä, kun maalimiehet lähti metsään. Käytin sitä hetken pois ja lähetin etsimään. Hyvin löytyi molemmat ja maalimiehet toivat Ellin pois nameja syötellen. Kolmas maalimies antoi teltasta ääniavun, ja hyvin löytyi sekin. 

Tänään oli sitten vuorossa Ellin agility Active Dogilla. Aluksi teimme pienen radan joka meni näin, hyppy, lähetys mutkalla olevaan putkeen, sillä aikaa siirryin seuraavan hypyn taakse vastaanottamaan valssilla, kolme hyppyä ympyrässä, putki ja hyppy. Toinen harjoitus tehtiin kolmella hypyllä, joista kaksi ensimmäistä oli suorassa linjassa, ja niiden jälkeen käännettiin poispäin käännöllä oikealla olevalle hypylle. Ellillä oli maalissa Wubba odottamassa, ja se taisi olla liian vastustamaton palkka, kun monta kertaa yritti karata sinne jo eka hypyn jälkeen :D Mari kuitenkin toimi Wuban vahtina, joten karkailu ei tuottanut tulosta. Saatiin homma toimimaan kuitenkin, ja minun pitää muistaa käskyttää Elliä tiukemmin, kun se himoitsee liikaa palkkaansa. Itsenäisesti treenattiin pujottelua, rengasta, A:ta, sekä hypyillä tein takaakiertoa, poispäinkääntöä ja sylkkäriä. Ihan hyvin meni treenit kokonaisuudessaan, ja huomasin että ilmojen viilentyessä Ellille on tullut kovasti lisää virtaa :) Helposti jaksaa tunnin treenailla eikä tarvi paljon levähdystaukoja välissä. Tietysti juomassa käydään välissä.

Sain Kennelliitosta vastauksen viestiini, jossa kysyin Ellin lonkkatuloksista. Liman vastasi, että Ellillä on matala lonkkamalja, sekä löysyyttä lonkissa. Nivelrikkomuutoksia ei ole tässä vaiheessa. Harrastukset jatkuukoon siis, ja toivotaan että nivelrikkoa ei koskaan tulisikaan. Elli kuvataan uudestaan luultavasti n. vuoden kuluttua, jotta nähdään onko lonkissa tapahtunut muutosta mihinkään suuntaan.