Sisustaja oli yhden yön hoitolassa viikonloppuna, ja onnesta soikeana taas rymisteli kohti ulkohäkkiä ja ois kovasti halunnut kiivetä hoitolan henkilökunnan syykkyyn. Ei siis vieläkään traumoja hoitolassa majailusta ;)

Tänään sitten kävimme active dogilla taas reenailemassa. Harjoittelimme lähtöä niin että ohjaajat olivat kolmen esteen takana ja siitä sitten piti koira saada menemään mutkassa olevat kolme estettä. Yllättävän hyvinhän se meni, ensiksi oli makupala alustalla apuna, ja sen jälkeen Sisu oppikin reitin jo ulkoa ;) Loppurata meni ihan jees myös, esin siis kolme hyppyä, putki, este, pituus, putki, pussi ja hyppy. Kurvit meinas mennä taas välillä  liian pitkiksi (johtuen ohjaajan mokailusta).  Toisella radalla unohdin radan (hyvä minä) mutta Sisu meni aika mallikkaasti vaikka meikäläisen ohjaukset oli taas melko kököt.

Myös kepit meni taas aika näppärästi. Eipä tarvi paljoa koiraa enää auttaa niissä, osaa mennä jo itse aika hyvin ja aloituskohdankin osasi itse hakea.  Tosin kovin kaukaa en ole vielä  lähestymistä  ottanut.  Ilmoittauduin nyt  active dogille  tammikuussa alkaville valmennustunneille  ja  myös Minnan koirakoulusta kyselin valmennustunneille  paikkaa.   Toivottavasti mahdumma mukaan :)