Ellin viralliset tulokset tuli kennelliitosta: lonkat D/D ja kyynärät 0/0. Lonkat oli kyllä yllätys, kun D:nä tuli takaisin :( Akuutissa Minna Liinamaa arvioi ne C:ksi, koska lonkkamaljat oli hieman matalat sekä niissä oli vähän löysyyttä. Hän sanoi kuitenkin, ettei lonkat huonotkaan ole, eikä usko niiden ikinä Elliä vaivaavan. Laitoinkin Limanille kennelliittoon kyselyä, että millä perusteella lausunto on annettu, mutta vastausta ei ole vielä tullut. Noh, mutta harrastukset jatkuu entiseen malliin, katsotaan sitten uusiksi jos joskus alkavat oireilla.

Agiliitelyt on menneet mukavasti. Eilisissä treeneissä Elli keksi, että makupala-alustalle voi karata suorittamatta rataa loppuun ;) Sielläpä oli kuitenkin Mari vahtimassa, joten homma jäi yritykseksi. Teimme pientä rataa, jossa oli hyppyjä, putki, pussi ja pituus. Teimme radan kolmella eri tavalla, harjoittelimme persjättöä, valssia ja takaaleikkausta. Kaikki onnistui hyvin. Itsekseen treenailtiin kontakteja odotusajoilla.

Viime viikolla oli myös agi treenit maanantaina. Siellä tehtiin ainakin irtoamista maalisuoralle, pussia, pujottelua ja puomia. Persjättöä tais olla myös ohjelmassa :)

Jälkeä on myös muutama tehty, niissä edelleen sama homma, että itse jäljestys menee hyvin, mutta kepit ei ole tarpeeksi kiinnostavia. Pitänee keskittyä nyt vain siihen keppien ilmaisuun vähäksi aikaa. Jäljet on ollut n. 500 m pitkiä, viimeksi tein jo useamman kulman ja muutenkin kaartelin sinne tänne. Polun ylityskään ei ongelmia tuottanu :)