Elli aloitti 4. juoksun 25.12. Joulun aikaan emme ole treenailleet mitään, vaan lenkkeilty ja löhöilty :) Ilmoitin Ellin sittenkin Jenni Ojalan tokovalmennusryhmään Active dogille, ja saimme ryhmäpaikan sunnuntaille klo 15. Kurssi kestää 12 kertaa, joten toivotaan että saatais jonkin näköistä potkua meidän toko/tottishommiinkin :)  Ensimmäinen treenikerta olisi 9.1. mutta se jää nyt juoksun takia välistä.

Uutta vuotta vietimme Sannin luona Huttukylässä. Koirien osalta se meni mainiosti, eikä kukaan pelännyt kauempaa kuuluvien rakettien ääniä :) Sisälle ne ei kyllä edes kuuluneet, mutta ulkonakin pystyimme olemaan ihan hyvin. Elli ei paukkuja ole koskaan pelännytkään, mutta kultsut ovat niitä pelänneet joskus kovastikin. Koiria olikin paikalle peräti seitsemän, ja kaikki tulivat hienosti toimeen. Tässäpä kuva sekalaisesta seurakunnasta.

 

Vuoden 2011 tavoitteita Ellille:

Agility: Ainakin yksi nolla, mieluusti enemmänkin :)

Toko: ALO 1

PK: JK1

Paimennus: AHBA:n kisoista HCT:n 2. legi ja JHD:n molemmat legit

Luonnetesti: kesälle suunnitelmissa osallistuminen Vaalan luonnetestiin

Saapa nähdä riittääkö aika ja muut resurssit kaikkin näihin, mutta tavoitteitahan on aina hyvä olla ;) Kultsujen tavoitteena on vain pysyä terveenä ja viettää virkeitä eläkepäiviä. Lisäksi tänä vuonna on tulossa myös ainakin yksi uusi jäsen laumamme kokoonpanoon, mutta siitä lisää myöhemmin ;)