Ilmoittauduimme Sisun kanssa agilityn alkeiskurssille, tässä vaan nyt odotellaan että saadaan tietää mahduttiinko mukaan vaiko ei. Activedogin järjestämään ryhmään siis haimme. OKK:lla oleva tokokurssi loppuipi nyt ja valitettavasti emme mahtuneet jatkokurssille mukaan :(

Viikolla kävimme Sisun kanssa tokoilemassa siis viimeisen kerran kurssilla, ja hyvinhän se meni. Kerrattiin asioita ja Sisu sai kehuja paikallaolosta vaikka vierustoverit lähtivät lätkimään Sisu pysyi paikoillaan ja kerkesin sen luo kävellä ennen kuin se kerkesi lähtä muiden karkureiden mukaan :) Keskiviikkona taas käytiin Jossun ja Eetun ja Marjon ja kumppaneiden kanssa katsastamassa haukunpaikkaa. Sisu oli villinä eikä kuunnellut minua hölkäsen pöläystä, Jossun luo olisi ollut ihana rynniä ja muutenkin ad/hd taisi penikkaan iskeä oikein urakalla. Yritimme sitten vaan penkillä istuskella ja rauhoittua. Vissiin pojulle helpompaa työskennellä hallissa missä on seinät ympärillä. Vaan eipä se auta kuin totutella tähän villiin kesäiseen ilmastoon ulkona. Kävimme sitten vielä pienellä lenkillä Nanan, Nabun, Sisun ja Eetun kanssa. Sen jälkeenkin pojulla vielä piisasi virtaa vaikka muille jakaa joten suuntasimme vielä koirapuistoon leluja etsimään ja leikkimään.  Kotona tuliki sitten penskalle uni silmään, viimeinkin.

Jossu kertoi huomenna olevan mätsärit Kempeleessä vaan saapi nähdä uskaltaako sitä tämmöinen keltanokka sinne suunnata :) Yövuoro verottaa vähäsen, joten huomennapa se selviää miten sitä herätään ja uskalletaanko lähteä sinne sekasortoilemaan.