Juhannus aattoona kävimme Sannin ja Maikin kanssa Kiikon kentällä treenaamassa. Minulla oli Eetu ja Elli mukana. Ensimmäiseksi hommiin pääsi Elli. Aluksi harjoittelin sylkkäriä ja poispäin kääntämistä yhdellä esteellä. Suurimmaksi osaksi onnistui hyvin, mutta harjoitusta tarvitaan vielä lisää :) Sitten otin kolmen hypyn suoraa. Sen jälkeen yhdistin suoraan vielä käännöksen mutkalla olevaan puteen. Lopuksi treenasin A:ta ja puomia, sekä pujottelua. Ellillä oli mukavasti vauhtia, mutta tutut koirat treenikavereina oli aika suuri kiusaus Ellille. Sisun tullessa kentälle se sitten karkasi sitä moikkaamaan, eikä totellut kun kutsuin takaisin. Siitä seurasi sitten vähän tukkapöllyä, mutta eipä ihme kyllä ottanut siitä nokkiinsa, vaan jatkoi innolla hommia :) Elli ei ole tähän mennessä tarvinnut koskaan sanallista kieltoa kovempaa rangaistusta, kun on niin kiltti typy. Saapa nähä muistaako nyt ettei muitten luo saa karata.

Eetun kanssa teimme vauhdikkaita radan pätkiä hauskanpito mielessä. Ja hauskaa sillä näytti olevankin :) Otin myös pujottelua ja kontakti esteitä, sekä rengasta. Missään ei ollut suurempia ongelmia. Lopuksi Sannikin meni Eetun kanssa pientä radan pätkää, eikä ohjaajan vaihdos vaikuttanut mitenkään, vaan samalla innolla paahdettiin kuin minunkin kanssa :)

Tänään oli sitten hakutreenien vuoro. Treenasimme Muurahaiskankaalla, jossa on tosi tiheää metsää, sekä umpipiilona kumollaan oleva roskis. Otin Eetulle neljä maalimiestä. Ensimmäinen löytyi helposti, mutta rullaa tuodessa se sylkäisi sen jo muutamaan metriä ennen kuin tuli minun luokseni, ja kääntyi takaisin metsään päin. Vaadin sitten tietysti että ilmaisu pitää tehdä loppuun asti ennen kuin lähdetään näytölle. Toinen maalimies oli roskiksessa. Eetu ilmaisi sen hyvin, eikä näytölläkään ongelmia. Sitten tein tyhjän piston, jossa Eetu eteni jopa alueen ulkopuolelle, kun sieltä löytyi oja josta piti hakea vähän viilennystä... Mutta hyvä, kun eteni suoraan ja kauas. Kolmas maalimies löytyi hyvin, ja neljäs oli vieras mies kompostikehikko umpparissa. Siellä, sekä ensimmäisellä maalimiehellä Eetu oli tullut rullan kanssa takaisin ennen kuin lähti tuomaan sitä minulle. Kokonaisuudessaan kuitenkin oiken hyvät treenit, ja hyvin Eetulla kunto kesti vaikka alue oli iso :)

Ellille otin kolme maalimiestä. Kaksi ensimmäistä lähti metsään niin että näytin sen Ellille, mutta käytin sitä pois sen aikaa että ehtivät piiloutua. Hienosti Elli paineli tiheän metsän läpi molemmille puolille, ja maalimiehet toivat pois makkaraa syötellen. Ellille otin myös vieraan mies- maalimiehen, eikä Elli ollut siitä moksiskaan. Ja miksipä olisi välittänytkään, kun ei sillä koskaan ole ollut mitään varautuneisuutta ketään ihmistä kohtaan :) Kolmas ukko oli puolipakeneva. Elli oli innoissaan kun maalimies juoksi karkuun, ja säntäsi vauhdilla perään. Palkaksi viimeisellä oli Wubba, jolla sitten leikittiin koko porukan voimin. Elli tarjosi sitä vuoron perään maalimiehille, jotka sitten heittelivät sitä uudestaan ja uudestaan. Ja Ellihän oli onnesta soikeana :)