Tänään vietimme oikein reipasta päivää Sisun kanssa. Aamusella menimme tallille hevosia ulos laittamaan ja ruokkimaan. Annoin kerrankin Sisun rymytä koko toimituksen ajan mukana, siitä on niin mukavaaa tutkia nokka kiinni loimien remmien kiinnitystä n. 5cm etäisyydeltä. Se on just sen näköinen että "siis helppo homma, kyllä mäki osaisin tuon". Pienenpieniä paimennusilmiöitä oli jälleen ilmassa, onneksi hevosia ei kiinnosta oikeen mikään muu aamuisin kuin ruoka.

Sitten jatkoimme matkaa haukiputaalle agiliitelemään. Aluksi otimma rengasta ja muuri-hyppy-rengas sarjaa jonka Sisu meni oikein kivasti. Hienosti irtosi renkaallekkin. Keinua otin Maissin avustama niin että vähän jarrattiin tömähdystä maahan kun viimeksi oli vähän ongelmia keinun kanssa. Ja ihan hyvin se sitten meni, rauhallisesti mentiin. Sitten otimme putkelle lähetystä niin, ettei koira nähnyt putken päätä. Aluksi hommassa oli vähän hakemista, mutta aina se putki sieltä jotenkin löytyi, pitäisi vain luottaa koiraan että se osaa itse hakea sen, eikä mennä itse liian lähelle sörkkimään ja sotkemaan. Harjoittelimme myös täyskäännöstä putken jälkeen, Sisu hoksasi nopsasti idean. On se vaan  noiden makupalojen perään ;)  Lopuksi otimme myös takaleikkausta pituudelle, ja senkin Sisustaja hoiti vallan näpsäkästi. Kerrassaan kivat reenit kyllä oli. Lopuksi mentiin sitten lenkille metsään jossa hieman keskustelimme, miten niillä yli metrin mittaisilla kepeillä kannatta ihmisten seurassa leikkiä. Sisun vois näköjään viedä vaikka rankametille kanteleen puita :D

Kotosalla sitten tuunailin taas uljaan vahtikoirani mökkiä, asensin siis nämä läpinäkyvät muovisuikaleet oviaukkoon oveksi. Patterin laitoin koppiin jo viime viikolla, mutta jospa nyt alkais lämpöki pysyä paremmin sisällä, tosin pienellä teholla se patteri on. Kunhan pysyy plussan puolella lämpötila sisällä niin hyvä on.  Ja ovi oli näköjään herralle kelvannut, kun tulin töistä kotiin se oli paikoillaan, eikä siihen oltu isketty hampaita :) Koira oli kuiva mutta kuono märkä, joten pihaa on selkeästi vahdittu niinkuin arvelinkin ;)