Rakensinpas Sisulle ihka omat kepit ja tarkoitus olisi lisää esteitä tässä alkaa rakentelemaan. Ainaki rengasesteen voisi hankkia ja sitten niitä ihan normi esteitä. Haaparannassa kävin putkia katselemassa, mutta ne olivat liian pieniä Sisun kokoiselle koiralle. Noh, putki sinänsä on niin helppo este että ei haitanne vaikka sitä ei itsellä olekkaan.

Perjantaina kävimme taas agilityharkoissa ja varmaan paras kerta tähän mennessä. 5 esteen rata meni aika mukavasti. Kepit meni vieläkin paremmin mitä ennen, nyt harjoittelimme vähän kauempaa lähestymistä ja tosi rauhassa että Sisu hoksaa hakea kummalta puolen kepit aloitettiin. Jos tuli liian vauhdilla sisään ei se osannut aloitusta hakea, maltti on siis valttia. Kontakti esteet meni kivasti, pysähtyi joka kerta odottamaan pinnalle nätisti odottamaan palkkaansa :) Rengaseste oli ainoa missä oli vähän hapuilua, sitä pitää vielä harjoitella paaaljon.  Lopuksi otimme vielä pussia ja Sisu meni sinne oikein vauhdikkaasti :)

Tänään kävivät Sisua katsomassa myös entiset omistajat. Aluksi Sisu vähän arasteli, mutta uskalti se sitten rapsuteltavaksi. Viskeltiin palloa koirille ja Sisu haki metsästä myös tapansa mukaan isoja keppejä joilla leuhottaa ympäriämpäri  :)

Laitanpas vielä muutaman kuvan Sisun leikeistä metsässä

1856838.jpg

1856841.jpg

1856845.jpg

1856856.jpg