Olemme nauttineet upeista aurinkoisista päivistä tekemällä metsälenkkejä milloin missäkin. Elli on huvittava kun se metsälenkeillä juoksee edestakaisin satalasissa koko lenkin ajan. Kun pääsemme kotiin, se painelee suoraan sängyn alle ja nukkuu siellä monta tuntia :D Todellinen on-off koira.

Ollaan me treenattukin. Okk:n toko ryhmässä ollaan käyty joka torstai, tänään siis viimeksi. Treenasimme yhteisenä liikkeenä seuraamisen juoksuaskelia ja hidasta kävelyä. Muuten meni kivasti, mutta välillä se tökkii kuonolla vasenta kättäni, vaikka siinä ei ole enää makupalaa. Tosi hyvin pysyy kuitenkin oikeassa kohdassa, ja kontakti on hyvä :) Otimme myös ryhmässä 1 min. paikallaolon. Kävin palkkaamassa Ellin siinä välillä kaksi kertaa. Matkaa en ole kasvattanut vielä kovin pitkäksi. Itsekseen treenasin kapulan pitämistä edessä istuen, liikkeestä seisomista ja maahanmenoa.

Tokon lisäksi olemme käyneet kerran hakutreeneissä, siellä otin Ellille kolme maalimiestä. Niistä viimeinen oli teltassa, jonka ovi oli auki. Hienosti Elli meni telttaan hakemaan makkaraa, vaikka siellä lymyili vieras mies :) Häntä vain vähän laski teltan ovella, mutta kun huomasi makkarat niin johan alkoi taas koko koira heilua. Haku on kyllä mukava laji Ellille, kun se rakastaa ihmisiä yli kaiken.

Eetu oli myös hakutreeneissä. Sillekin otin samat piilot, mutta teltta oli kiinni. Hyvin Eetu ilmaisi kaikki maalimiehet ja muutenkin vauhtia riitti. Jännä että Eetun ekat treenit tauon jälkeen menee aina lähes täydellisesti, mutta sitten kun treenaa säännöllisesti niin alkaa tulla kummallisia ongelmia. Pitäis varmaan kokeilla mennä kisoihin joskus monen kuukauden tauon jälkeen :D Saapa nähdä vaan raaskiiko Eetulla enää metrin estettä hyppäyttää, kun jo viime kesänä näytti ettei se sitä kovin mielellään mene. On vähän liian matala ja raskasrakenteinen ja ikääkin tuli nyt jo 7 vuotta mittariin. Hyvässä kunnossa se kuitenkin tällä hetkellä on, agilityssä ei esteet tuota minkäänlaista ongelmaa.

Muutaman kerran ollaan käyty myös active dogin hallilla itsekseen treenaamassa agilityä. Jatkokurssi alkaa vasta toukokuussa, joten pitää vähän lievittää vieroitusoireita :) Elli on keskittynyt hienosti, vaikka Sanni ja Sisu ovat olleet yhtäaikaa treenaamassa. Muutenkin edistyy kovaa vauhtia esteiden opettelussa, ja intoa ja vauhtia piisaa!