Viime viikon treenit alkoi taas Eetun agility treeneillä tiistaina. Meillä oli kaksi erilaista rataa, joista toisella harjoittelimme "olan yli ottoja" (vai mitä ne nyt on?!) ja toisella takaleikkauksia. Takaleikkaukset meni ihan jees mutta ne toiset oli aika hankalia.

Torstaina oli Ellin toko treenit. Harjoittelimme liikkeestä seisomista ja seuraamisen käännöksiä. Käännökset meni tosi hyvin, ja seisominenkin alkoi onnistua muutaman toiston jälkeen :) Sitten otimme vielä merkkiä ja paikallaoloa. Nämäkin onnistui kivasti.

Viikonloppuna oli Ellin agility treenit lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina meitä koulutti Mari. Harjoittelimme puomia, jossa Ellillä oli pientä epävarmuutta aluksi, kun kouluttaja ei ollut enää toisella puolella auttamassa. Sekin alkoi kuitenkin sujua kun vähän aikaa treenailtiin. Teimme myös muutaman esteen "rataa" joka meni oikein kivasti. Itsenäisesti treenattin pujottelua ja rengasta.

Sunnuntain kouluttajana oli Mikko. Tutustuimme uusina esteinä pituus-esteeseen, A-esteeseen ja muuriin. Kaikki meni hyvin, A-este oli säädetty ihan loivaksi ja matalaksi, ja hyvin Elli sen yli uskalsi kiivetä. Sitten teimme myös hyppy-hyppy-hyppy-putki rataa, jossa putki oli mutkalla ja sen jälkeen teimme valssin. Tosi hyvin meni. Itsenäisesti treenattiin pujottelua ja pussia. Elli keskittyy kyllä hienosti omalla vuorollaan, mutta väliajoilla olisi taas halunnut kovasti muitten koirien luo tai niiden mukaan suorittamaan esteitä... Pitäs yrittää päästä hengailemaan vaikka agility-kisoihin ja harjoitella sielläkin ettei muiden luo saa ryntäillä :)